In gesprek met Dorien Verbree

In maart kunt u op Dorien Verbree stemmen! Ik sta op plek 42 van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer. Als Kamerlid wil zij zich inzetten voor een vrij Nederland met een goed draaiende economie, waarvan iedereen profiteert die een bijdrage levert. Zij hoort ook graag uw zorgen en meningen! Welke zaken moet Dorien volgens u echt meenemen naar Den Haag? Op 25 februari om 20:00 gaat Dorien graag online met u in gesprek!

In gesprek met Kandidaat-Kamerlid Dorien Verbree

In maart kunt u op mij stemmen! Ik sta op plek 42 van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer.
Als Kamerlid wil ik mij inzetten voor een vrij Nederland met een goed draaiende economie, waarvan iedereen profiteert die een bijdrage levert. Ik zie dat werken nog niet altijd voldoende loont, dat werkgevers flexibele krachten niet in vast dienstverband durven nemen en dat pensioenen steeds onzekerder worden.
Dit zijn mijn speerpunten. Maar ik hoor ook graag uw zorgen en meningen! Welke zaken moet ik volgens u echt meenemen naar Den Haag?
Op 25 februari om 20:00 ga ik graag online met u in gesprek! U kunt zich aanmelden door te mailen naar secretaris@vvdleiden.nl. Het evenement zal plaatsvinden via Zoom.