Tijd voor duidelijkheid voor Hoek's Vis!

De Noordwijkse VVD vindt dat het hoog tijd wordt voor het College om een langlopend dossier, dat van Hoek's Vis, voortvarend te gaan regelen. Een ondernemer 8 jaar in het ongewisse laten kan niet meer: tijd voor duidelijkheid!

In het Leidsch Dagblad van 8 februari 2019 wordt het dossier nog eens goed uit de doeken gedaan. Meer dan acht jaar wacht Frans Hoek al op antwoord. Om die reden heeft de Noordwijkse VVD vragen gesteld aan het College B&W. 

Hoek’s Vis wil verhuizen van de Heilige Geestweg naar het Kloosterplein, maar weet op dit moment niet goed waar ze aan toe zijn. De huidige winkel is slecht bereikbaar en zit weg gestopt naast de nieuwbouw van Brookland/Digros. Tijdens de herinrichting van de straat heeft het bedrijf tijdelijk op het Kloosterplein gestaan en dat is goed bevallen. In 2011 is door Hoek al om een vergunning voor deze plek gevraagd en recent hebben ze gevraagd naar de stand van zaken. De VVD wil dat nu ook weten en vraagt B & W om de procedure rond de vergunning zo snel mogelijk te vervolgen en het gesprek met het bedrijf aan te gaan.


Zie ook: https://www.bollenstreekomroep.nl/2019/02/hoeks-vis-wacht-op-antwoord-over-verhuizing/