Dilan Yesilgöz - Zegerius, Leendert de Lange en Floor Vermeulen aanwezig op Verbindingsdiner 'Ons Nieuwe Noordwijk'

'Een pitbull op hakken', zo is Dilan Yesilgoz-Zegerius ooit door het NRC genoemd en daar is ze trots op. Het is een uitgesproken Kamerlid, dat met de portefeuilles Klimaat & Energie, Emancipatie en Media veelvuldig het nieuws haalt.

Tijdens het Verbindingsdiner van De Noordwijkse VVD zal ze een presentatie houden over de kansen die er voor Noordwijk liggen op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie.

Innovatie en export zijn bij uitstek onderwerpen waarop Noordwijk én Nederland zich kunnen profileren, maar als VVD letten we ook op de betaalbaarheid: we jagen de inwoner niet op kosten!

Leendert de Lange, meer dan bekend in Noordwijk, zal vanuit zijn portefeuille spreken over goede en betaalbare zorg in Noordwijk, als ook over goede toegang tot werk en wonen voor mensen met een beperking.

Floor Vermeulen zal vertellen hoe we Noordwijk bereikbaar houden voor auto, fiets en OV, vanuit zijn portefeuille Verkeer & Vervoer. 

--- --- --- --- ---

Genoeg reden dus om u aan te melden voor ons Verbindingsdiner. Voor € 87,50 krijgt u een prachtig driegangendiner van de Hotels van Oranje, een avond vol entertainment (o.a. DJ Onno-O) en bovenstaande speeches. 

Aanmelden kan via het bestuur (info@noordwijk.vvd.nl),
of direct bij Jmiaa Bellan (info@jmiaa.nl)