Bijeenkomst VVD Thematisch Netwerk Sport en Bewegen

Afgelopen week is het regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst' bekend gemaakt. In het akkoord staat onder meer dat er stevig wordt geïnvesteerd in topsport en dat er structureel 5 miljoen extra wordt uitgetrokken ter ondersteuning van sportevenementen in Nederland. Dat is goed nieuws!

Namens onze burgemeester Jan Rijpstra nodigen wij u van harte uit voor een bijeenkomst van ons themanetwerk op vrijdag 10 november van 17 uur tot 20 uur in het gemeentehuis van Noordwijk. Jan Rijpstra zal een toelichting op de sportparagraaf in het regeerakkoord geven en we gaan er over met elkaar in gesprek.

Daarnaast zal de nieuwe voorzitter van het Thematisch Netwerk Sport en Bewegen, Eric van der Burg, zich aan u voorstellen en zijn visie op sport en bewegen met u delen. Eric is wethouder sport in Amsterdam en lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.


In verband met de catering en de te reserveren ruimte verzoek ik u uiterlijk 3 november te laten weten of u er op 10 november bij bent. Dit kan via een email aan strategie@vvd.nl.

Wij hopen op uw aanwezigheid!