Uitnodiging: VVD Regionale verkeizingsbijeenkomst donderdag 2 maart Tespelduyn.

De samenwerkende VVD afdelingen/netwerken uit de Duin en Bollenstreek (VVD Noordwijk, VVD Noordwijkerhout, VVD Lisse, VVD Hillegom, VVD Teylingen en VVD Katwijk) organiseren op donderdag 2 maart 2017 de VerkiezingsMeetup ‘Dunes, bulbs & (global) politics’.


Bent u geïnteresseerd in hoe het belang van de Bollenstreek ook na de verkiezingen wordt vertegenwoordigd in de Tweede Kamer? Bent u geïnteresseerd om meer te horen over actuele internationale politieke ontwikkelingen, zoals terrorisme, veiligheid en vluchtelingen? 

Dan bent u van harte welkom vanaf 19.30 uur (aanvang programma 20.00 uur) bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout

Ons regionale Kamerlid Leendert de Lange (#42, Noordwijk) wil ook na de verkiezingen de dorpen uit de Duin en Bollenstreek een stem geven in Den Haag. Deze avond spreekt hij over bereikbaarheid, leuk ouder worden en het wonen en werken in deze mooie streek. 

Kandidaat Kamerlid Sven Koopmans (#33, Hoofddorp) spreekt over veiligheid, vluchtelingen, terrorisme en actuele internationale politieke ontwikkelingen. Sven was Senior Onderhandelingsadviseur voor het Syrische vredesproces. Daarnaast was hij voor de VN en de EU betrokken bij onderhandelingen en grondwetswijzigingen in onder meer Darfur, El Salvador, Kosovo, Mali, Oekraïne, Venezuela en Zuid-Soedan. Dit is dé gelegenheid om daar nu eens wat meer over te horen.

Iedereen is welkom! VVD-leden en niet-VVD leden! Dus neem vooral mee wie u wilt.